Uncategorized
Comments 8

Paraules que passegen

Plaça del Pati, Valls//Jo tinc una bici

pintada de nou.

Quan vull s’està quieta
i quan vull es mou.

Joana Raspall//

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

8 Comments

  1. ehe ehe com m’agarda el poema es nota k las fet tu , amb akests colors i llteres…kina creativitat! mmm…m’agrada i tambe el teu curruculum ehe ehe ehe ehe ehe ehe ehe mults kissos(K)

    M'agrada

  2. Soy la: ~·’XaItOo.oO ReSHulOo.oOnAaAa’·~tambien me conocen como: ~·’mOonillOo.oO CanTaRillOo.Oo’·~I ♥ MoNillO,,I ♥ xaiToo,,I ♥ MendiGaA ★I am tHe BesT!!:P★

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s