No podia faltar pas la felicitació

Encara que a mi m’agradi obsequiar-vos per aquetes dates amb alguna foto d’aquelles que fan patxoca, us haureu de conformar amb aquesta imatge gif, que m’he deixat la càmera i no he pogut fotografiar l’arbre de Nadal de la plaça vallenca més maca. Així que us quedeu sense veure-ho, no és com Central Park ni res per l’estil, però fa goig enguany, tot s’ha de dir.

Només desitjar-vos el millor per a aquestes festes, com quan repartia postaletes per classe de primària, amb la mateixa il·lusió, que mai no es perd. Bon Nadal a tots els qui entreu per aquí i sigueu molt feliços!

2 Comments

  1. Esther! Feliz Navidad! Ya sabes qué es lo que tienes que pedir a los Reyes (los buenos ¿eh?, no los de verdad…) una camarita!! Y anímate con lo del vídeo que me apetece verte! Jejeje! Un beso muy muy gordo! Muaks!

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s